Inschrijfformulier huurders

Heeft u een woning op onze website gezien waar u graag een bezichtiging voor wilt inplannen? Of wilt u RELO wonen inschakelen als aanhuurmakelaar? Dan is de eerste stap het invullen van onderstaand formulier. Nadat uw (gratis) registratie is verwerkt ontvangt u per email een bevestiging.

Persoonlijke informatie - huurder 1:


Huurder 2 (indien van toepassing):


Overige informatie:
Woonwens:
Ik wil een woning bezichtigen welke ik heb gezien op de website.

Hieronder kunt u aangeven welke woning(en) u wilt bezichtigen. Of indien u nog aanvullende opmerkingen heeft die belangrijk kunnen zijn bij het vinden van de juiste woning.Alles Ingevuld?

Als RELO Wonen succesvol voor u bemiddelt met een huurwoning via het online aanbod van RELO Wonen, dan betaalt u eenmalig administratiekosten ter hoogte van € 295.- inclusief btw.

Indien u RELO Wonen inschakelt als aanhuurmakelaar en succesvol voor u bemiddelt met een huurwoning buiten het online aanbod van RELO Wonen, dan betaalt u een eenmalige bemiddelingskosten ter hoogte van 1 maand huur exclusief 21% btw.

Wanneer u namens een bedrijf een woning huurt, dan betaalt u een eenmalige bemiddelingskosten ter hoogte van 1 maand huur exclusief 21% btw.

Ik ga akkoord met de dienstverlening van RELO Wonen zoals hierboven omschreven.
Download onze Algemene voorwaarden - PDF formaat


Ik ga akkoord met de werkwijze van Relo Wonen zoals hierboven omschreven.